Winactie: Minim wireless earbuds van Avanca

minim wireless earbuds

Ik ben gek op de nieuwste technische ontwikkelingen, vooral als ze niet te groot van formaat zijn. Als ondernemer ben ik always on the go. Een van mijn grootste frustraties zijn headphones die meestal te groot zijn en oordopjes die altijd in de knoop zitten. Tweede frustratie is dat de dopjes uit mijn oren vallen. Dus toen Avanca mij liet weten dat ze draadloze oordopjes hebben die er ook nog eens heel erg mooi uitzien, wilde ik deze zeker proberen. En na het testen ervan ben ik zou enthousiast dat ik een paar weggeef aan jullie!

Waarom wil jij de Minim wireless earbuds van Avanca winnen?

Podcasts!

Dat is waar ik mijn oordopjes het meest voor gebruik. Naast muziek luisteren, ben ik tegenwoordig ook echt fan van podcasts. Een podcast is vaak een interview met een inspirerend persoon. Geen beeld, alleen geluid. Ik vind het heerlijk als ik onderweg ben, mijn top 3 podcasts op dit moment zijn:

 • Melyssa Griffin: De Pursuit With Purpose podcast van Melyssa Griffin heeft mijn liefde voor podcasts gestart. Ze interviewt ondernemers waar je nog nooit van gehoord hebt met extreem succesvolle businesses. Dat is leuk, want de bekende succesverhalen die kennen we allemaal al en de underdogs doen het vaak net zo goed of beter.
 • Girlboss radio: Iedereen kent the queen girlboss Sophia Amoruso natuurlijk. Deze podcast kun je helemaal los op gaan want er zijn al mega veel afleveringen. Van interviews met inspirerende CEO’s tot het leren van het omgaan met geld in een dure stad als NY. Girlboss radio bespreekt alles waar vrouwen in persoonlijke en professionele leven tegenaan lopen.
 • Chillen met Ginny: Zijn er geen Nederlandse podcasts? Jawel! Laatst stuitte ik op de podcast van Ginny, bekend van Vacatures Via Ginny. Haar Instagram Stories vond ik altijd al hilarisch, heel erg ‘real’ vol met de dagelijkse struggles uit het leven. Ze heeft nog maar 3 podcasts online die vooral gaan over hoe zij met haar ADHD omgaat en hoe je een betere versie van jezelf wordt.

Bellen!

Niet geheel onbelangrijk is natuurlijk handsfree kunnen bellen. Het geluid van de Minim wireless earbuds is heel helder, ook als je op de fiets zit. Ik was bang dat ik de oordopjes zou verliezen op de fiets, maar gelukkig krijg je 3 verschillende maten rubberen tipjes waardoor je altijd de perfecte maat hebt! Dankzij het in-ear-ontwerp blijven de dopjes tijdens fietsen, hardlopen of wild schudden met je hoofd in je oren zitten. Believe me, I tried. 😉

minim wireless earbuds

Zo mooi!

Het opladen van je oordopjes is wel even iets nieuws. Daar heeft Avanca rekening meegehouden en bij de Minim wireless earbuds krijg je een handige oplaadcase die naast mooi ook erg praktisch is. Je bewaart de oordopjes in deze case, zo raak je er nooit een kwijt, en tegelijkertijd worden ze opgeladen. Hoe handig is dat! En weet je wat ook mooi is? De prijs van deze oordopjes. Avanca heeft als filosofie dat goede technologie niet duur hoeft te zijn. Waar veel merken al snel 150 of 200 euro vragen, zijn die van Avanca voor maar €99 via Bol.com van jou.

Connecten!

Het gebruikersgemak van de Minim wireless earbuds is groot, ze zijn binnen een paar seconden gesynchroniseerd met je telefoon of computer.

WIN WIN WIN

SORRY, DEZE WINACTIE IS GESLOTEN! DE WINNAAR IS GECONTACTEERD VIA EMAIL.

Wil jij de Minim wireless earbuds van Avanca winnen? Dat kan, het enige wat je hoeft te doen is te commenten onder deze blogpost waarom jij graag wilt winnen. En mocht je nog een leuke tip hebben voor een podcast, post deze dan ook!

Liefs Aranka

minim wireless earbuds

 1. Case file podcast met true crime verhalen zou ik heel graag aan willen beginnen. Ik ben sinds twee maanden aan t sporten voor mij rug omdat ik hier namelijk last van heb. Heerlijk vind ik dat sporten , 3 x per week. Helaas zonder eigen muziek omdat ik nogal clumsy kan zijn met de wires van de oordopjes. Deze laat ik daarom altijd thuis. Jammer eigenlijk omdat je soms meer uit jezelf kan halen met je eigen muziek. Zou het leuk vinden als ik deze leuke actie zou vinden!

 2. Ik volg de merk op Instagram ook vanwege het ontwerp en omdat ik heel erg benieuwd was/ben of dit in mijn kleine oortjes past. Jaaaaaren struggle ik met oordopjes die goed blijven zitten als ik ook maar 1 beweging maak. Dus oordopjes kwijtraken tijdens het fietsen zou ook zeker mijn gedachtegang zijn haha. Het zou super zijn als deze ook perfect bij mij zitten en draadloos, wat wil je nog meer?! Fingers crossed….

 3. Ik zou deze draadloze oortjes heel graag willen winnen omdat ze perfect zijn voor tijdens het hardlopen/wandelen/fietsen! Dan hoef ik niet meer te stoppen omdat de mijn oortjes uit zijn gevallen en de draad vast is komen te zitten in mijn wiel. Ik luister graag motiverende muziek tijdens het rennen en inspirerende podcasts of luisterboeken tijdens het wandelen.

 4. Jaaa super gaaf! Al een tijd opzoek naar earbuds, maar inderdaad vrij duur.
  Lijkt me heerlijk om geen draadjes meer te hebben! Ik zou ze gelijk gebruiken om tijdens het wandelen podcasts te luisteren. Dit jaar ga ik weer de Nijmeegse Vierdaagse lopen na 1 jaar overgeslagen te hebben omdat ik net bevallen was. Heb er weer zin in! Maar zoveel kilometers maken in de winter met een draadje wat overal in verstrikt raakt is onwijs vervelend 🙈.

  Ik vind op dit moment de podcast Master your Mindset Podcast van Michael Pilarczyk en So V’s Choice Podcastshow heel fijn om naar te luisteren.
  Ik ga de podcasts die je genoemd hebt zeker ook even beluisteren! Altijd opzoek naar nieuwe inspirerende mensen om naar te luisteren.

  Liefs, Rowena

 5. Niiiice! Been looking for a pair that’s robust and doesn’t fall out. Plus no more fiddling around hours with the wires anymore. Sign me up!

 6. Wauw mooi product! Niet te groot en super handig mee te nemen en op te laden. Ik heb nu nog oortjes met snoetjes die inderdaad steeds in de knoop raken en voor het sporten draadloze die steeds uitvallen.. Deze zijn geweldig voor onderweg en met sporten!

 7. Yes please! Nu ik weer mijn hardloopconditie kan gaan opbouwen zijn deze helemaal welkom! Geen gedoe meer met draden en een telefoon die per se om je arm moet! En ze zijn nog stylish ook, niet geheel onbelangrijk, haha!

 8. Hoewel ik weet dat multitasking eigenlijk achterhaald is, moet ik daar zelf nog per trial and error achter komen. Deze ear buds zijn de perfecte multitask tools zodat ik tijdens het luisteren nooit meer met het draadje achter dingen blijf haken (lees: fietsstuur, rolmaat, dansmove, stapel boeken…)

 9. Ik zou dit heel graag willen winnen, omdat ik graag naar muziek luister tijdens het sporten. En de muziek in mijn gym is niet echt mijn smaak..

 10. Oh… dit is een eeuwige struggle! Ik werd vooral getriggerd door het stuk waarin je vertelt dat ze uit je oren vallen…. ik heb erg kleine oren maar toch lijkt alles eruit te vallen en mijn hoofd is dan weer te klein voor headphones… tja… niemand is perfect zeker😅 maar ik zou deze dan ook zeer hard zien zitten!

 11. Komt ie: mijn kat knaagt door mijn snoertjes. Echt waar. Dus ik ben al een klein vermogen aan snoertjes kwijt en een grote frustratie rijker. Grote draadloze units zijn minder praktisch, kleine draadloze vrij duur. Techniek, comfort en esthetiek komen samen in de Minim, lijkt me een mooie oplossing voor mijn ‘kat-eet-snoer’ probleem. En een pleister op de wond 🙂

  Podcast tip: Happier – van Gretchen Rubin
  Twee zussen delen tips over hoe je gelukkiger kunt worden <3

 12. Mijn grote liefde heeft recent mijn Bluetooth koptelefoon op een of andere manier naar de vaantjes kunnen helpen en nu kan ik niet meer geconcentreerd vollen bak schrijven. Deze dopjes zouden me helpen om terug een echte girlboss te worden. En dat is wat jij wil, niet? 😉

  Ps : de podcasts van de Groene Meisjes maken je zen en gemotiveerd zonder dat je er zelf iets voor moet doen. Behalve luisteren dan.

 13. Jaa deze lijken me superfijn! Zou fantastisch zijn als motivatie om mijn scriptie echt af te gaan schrijven, dat is toch wel een grote struggle en ik moet nog zeker 3 maanden…

 14. Oehh leuk dit! Mijne beginnen aan een kant te rammelen tijden het luisteren dus denk dat ze bijna op zijn. Verder uiteraard the obvious: draad. Ook super chill voor wanneer ik, na de feestdagen, weer ga knallen in de gym! Loop er altijd mee te kloten 🙈. Want want want! (of moet ik zeggen ‘need’)😆

 15. Ik doe graag mee, want als je naamgenoot lyrisch is dan kan het niet anders dan een goed product zijn. Ikzelf presteer het om telkens de draad te beschadigen, waardoor ik vaak nieuwe dopjes koop. De aanschafkosten vormen voor mij een drempel om ze zelf te kopen, dus hoop dat het geluk een beetje aan mij zijde staat. 🙂

 16. Voor mijn werk is dit ideaal!! Ik zit altijd te stoeien met oordopjes met draad achter mijn bureau. Die liggen altijd in de weg rond mijn toetsenbord/muis, maar omdat ik met meerdere mensen op kantoor zit is het soms errrg fijn om muziek in te doen (Ik hou dus erg van pianomuziek tijdens het werken óf brainwave muziek voor ijzersterke concentratie).
  En thuis is het ook superhandig om bijvoorbeeld luisterboeken of podcasts te luisteren (while playing housewife met een poetsdoek ^^).

 17. Classy / fashionable / high quality earbuds: jaaa NATUURLIJK wil ik die heel graag winnen. Het lijkt me vooral ideaal omdat ik veel onderweg ben, maar ook tijdens het sporten. En mijn favoriete podcast op dit moment is de influencer podcast met Julie Solomon. Bedankt voor deze win-actie!

 18. Wauw, dit zou ideaal zijn! Lekker voor tijdens het studeren of hardlopen, maar vooral tijdens de commute van anderhalf uur naar m’n werk. Heerlijk om muziek of podcasts te luisteren in de overvolle trein! Podcast tips zijn ‘Succes, how I did it!’ van business insider of ‘Kwik brain with Jim kwik’, korte podcasts over hoe je hersenen kan trainen.

 19. Tijdens mijn rondjes hardlopen luister ik graag naar Storytel of naar muziek. Goede oordopjes zijn moeilijk te vinden dus vandaar zou ik dolgraag deze set winnen 🙂

 20. Ik zit tegenwoordig elke dag in totaal 3 uur in het openbaar vervoer en oordopjes zijn onmisbaar! Ook bij mij zitten ze altijd in de knoop. Daarnaast heb ik altijd ruzie met het snoer tijdens het sporten, dus dubbele win.

 21. Hoi Aranka!

  Ik zou graag deze earbuds willen winnen, omdat mijn dag niet compleet is zonder muziek. Elk moment dat ik heb op muziek te luisteren, pak ik! Fietsen, afwassen, studeren, sporten.. you name it! En ik ook ken het probleem dat oortjes altijd uitvallen! Tot op heden heb ik nog steeds geen oortjes gevonden die goed passen en heb ik daarom altijd headphones moeten gebruiken. Wat ook prima is, maar zeker niet altijd even charmant bij elke outfit past! Nu moet ik elke keer kiezen tussen mijn favoriete hoed of muziek, en dan wint muziek het toch wel meestal! Dus als ik zou winnen, zouden jij en Avanca mijn leven en mijn outfits compleet maken!

  Liefs, Yvana

 22. Ik zou ze willen winnen voor tijdens het sporten! Omdat je telefoon in je bh stoppen tijdens touwtje springen of mountain climbers geen strak plan is. Telefoon is te groot ( of bh is te klein? 🤔), hij valt er aan de onderkant uit en ik raak met de draadjes in de knoop. Dat is een recept voor een niet zo relaxte training. #nietzofitgirl

 23. Hey Aranka, wat een leuke winactie!
  Ik maak graag kans op het winnen van de earbuds om ze mee te kunnen nemen op mijn Babymoon begin Januari!
  Ik vind het een enorm leuke uitdaging om tegelijk te ondernemen en moeder te worden, heel spannend! Deze earbuds zouden me ideaaal kunnen helpen om uptodate, geinspireerd en in peak state te blijven wanneer het nodig is. En ja…ik kan me best voorstellen dat een extra handje vrij en toch lekker muziek in mijn oor zal fantastisch van toepassing komen volgend jaar!
  Ik merk dat nu dat die kleine man bij ons op komt is, draait veel op hem en ik zal het als een gave boost ervaren als ik een van we gelukkige winnaars zal mogen zijn!
  xxx
  Ps: 100% inpiratie als tip voor een goede podcast!

 24. Ik werk in het buitenland voor een grote en traditioneel bedrijf in een groot (600 man} open kantoor. Zo’n groot open kantoor is geen fijne werkomgeving voor iemand die snel overprikkeld raakt, ik gebruik dan ook muziek om me af te zonderen en te kunnen concentreren. Een poos geleden werd ik bij de hoogste baas geroepen: dat het luisteren naar muziek echt niet kan en dat als ze voor een buitenlandse werknemer een uitzondering zouden maken, dit tot jaloezie zou leiden. Waarop mijn reactie was: maar waarom sta je het niet gewoon toe? Als het mij helpt om beter te zijn in mijn werk, dan geld dit vast ook voor andere. Maar nee, zo’n verandering zou zeker 5 jaar duren en ik moest in gedachten houden dat ik niet voor een Westers bedrijf werkte (het is voor 90% eigendom van een Europees bedrijf, maargoed) en dat ze dat ook niet wilde zijn. Het was een discussie die ik niet kon winnen, dus geprobeerd om zonder muziek te werken en binnen een dag werd ik al knettergek. Nu luister ik dus stiekem via earplugs ipv de grote noice cancelling headset die ik eerst had zodat het minder opvalt. Met deze bluetooth oortjes zou het nog onopvallender zijn!
  Om een lang verhaal kort te maken: ik zou ze dus graag willen winnen om stiekem naar muziek te luisteren waardoor mijn werk beter te doen is.

 25. Woow wat een handig iets. Het is als loopster een zwaare struggle die oortjes. Ik blijf altijd achter het snoertje hangen. Ik ben al lang aan het overwegen want het is ook handig voor op mijn fietsrit naar school. Ik ben de tel kwijt hoeveel keer mijn gsm al gevallen is tijdens het lopen, fietsen of rennen omdat ik hem op een ongandige plek moet steken.

 26. Oh jaaaa! Ik gebruikte de bose noicecancelling oordopjes maar ze gaan niet meer samen met mijn nieuwe telefoon dus ik ben hard op zoek naar iets moois en draadloos! Ik luister veel muziek en luister podcasts tijdens het tekenen of wandelen. Ik luister graag naar ‘creative pep talk’ 🙂

 27. Oh my! Ik zie nooit meer ruzie met mn telefoon en oordopjes tijdens het stofzuigen! Want ja, waar laat je die telefoon op je lichaam als je een pyjama aan hebt (ja ik stofzuig altijd in mn pyjama, dont judge) en dan ook nog dat vervelende snoer wat de hele tijd in de weg zit.. ga je onder het bed, pats knallen ze weer uit je oren. Zucht. En stofzuigen zonder muziek? Ondenkbaar. Dus dit is de ideale oplossing! (En uiteraard voor aaaaal die andere momenten dat dat klote snoer in de weg zit.. ik noem een stuur, rits van je jas, sporten etc) sooo i keep my fingers crossed 🤞 met een baby on the way genoeg andere uitgaven posten hihi 😘😍

 28. Wauw dat klinkt erg goed Aranka. Ben al zo lang opzoek naar de juiste draadloze oordopjes. En i love ❤ podcast’s een grote ergernis nu is dan ook het uitvallen van mijn oordopjes tijdens het beluisteren van goeie content en eerlijk is eerlijk ik heb helaas geen koptelefoonhoofd 🙈.

 29. Mijn favo podcasts zijn That’s So Retrograde en This American Life. Ik vind het zo leuk dat podcasts ook in Nederland steeds populairder worden. Ik luister veel liever naar een podcast of een luisterboek onderweg dan naar muziek. Bij muziek ben ik altijd snel afgeleid, terwijl ik bij een podcast of een luisterboek echt moet focussen. Daardoor vind ik het super ontspannend. Deze earbuds lijken me echt super chill daarvoor!

 30. Mijn vriend heeft altijd moeite met oordopjes omdat die altijd uit zijn oren vallen😋. Het is een sport geworden om passende oordopjes te vinden, maar vooralsnog zonder resultaat. Aangezien deze drie maten dopjes heeft zal dit éíndelijk geen probleem meer zijn. En dan ook nog eens draadloos, altijd handig als je (hij) drie verschillende banen heeft en veel onderweg bent!!

  Dat zou nog eens een gaaf (kerst)cadeau zijn, dus Ja, heeeeel graag!

 31. De Sint heeft mij dit haar overgeslagen (sad face) dus zijn een paar wireless earbuds verhuisd naar mijn kerstverlanglijst. Ik heb al meerdere merken geprobeerd en dit zonder succes. Deze earbuds klinken heel goed voor mijn (te vroege) ochtend wandelingen met mijn hond, bel afspraken met klanten, tripjes met het vliegtuig en natuurlijk voor de gym! Dit zou het perfecte ‘christmas came early’ cadeautje zijn.

  Podcast tip: No Limits with Rebecca Jarvis

 32. Jaaaa! Ideaal!

  Op 1 of andere manier krijg ik het altijd voor elkaar om een magnifiek knoopwerk van mijn oordopjes te maken, waardoor ik vervolgens minstens 10 minuten mee bezig ben om ze uit elkaar te krijgen 😅

  Bovendien ben ik (echt waar, ik verzin het niet) een keer keihard van m’n fiets gevallen doordat de oortjes tijdens het fietsen uit mijn oren vielen, waardoor de draden in mijn trappers kwamen.. niet tof voor mij maar een onbekende zat me er keihard om uit te lachen! Dus het zou mooi zijn als dit soort gênante momenten voorkomen kunnen worden met draadloze oortjes 😊

  Mijn persoonlijke favoriet is ook Melyssa Griffin maar Tim Ferris en Tony Robbins hebben ook leerzame afleveringen! En die vent van a subtle art of not giving a fuck heeft ook een podcast die leuk is😊

 33. Wauw dit is echt super handig! Ik sport zeker altijd 4 keer in de week met een draadloze koptelefoon maar voor sommige oefeningen zit die dan behoorlijk in de weg. Deze dopjes zouden echt de geweldige oplossing zijn! Ook fijn om mee handsfree te bellen voor op de fiets. En altijd handig voor op het werk ipv dat je loopt te klooie met die draad. Super leuke win actie

 34. Wauw, hier ben ik al een tijd naar op zoek. Super fijn voor in de auto, hands free bellen met de Kids in de auto en niet vervelen met die draadjes. Tevens handig dat de draadjes niet allemaal in de knoop gaan als de Kids in je tas graaien.
  Ik zou ze doet graag willen winnen.

 35. He Aranka! Bedankt voor de podcast tips. Ik ben altijd op zoek naar leuke nieuwe verhalen om te luisteren en ik ben al helemaal hooked aan Girlboss radio! De oordopjes klinken top en fijn dat je ze al helemaal hebt getest voor ons! Ik hoop natuurlijk dat ik ze win, maar gelukkig is de prijs inderdaad helemaal niet gek!
  Fijne dag! Liefs Noortje

 36. Wat een toffe winactie! Ik zou deze oordopjes heel graag willen hebben, omdat mijne laatst gestolen zijn.. even niet opgelet en weg waren ze, zo oneerlijk! Vooral ook omdat draadloze oordopjes niet de goedkoopste zijn..

  Wat een goede podcast tips trouwens, ga ze opzoeken!

  Liefs, Fenna

 37. Echt ideaal lijkt me dit! En perfect voor een kluns met draadjes. Zo heb ik het laatst voor elkaar gekregen om met mijn koptelefoon in de knoei te komen op de fiets met als gevolg dat het draadje in mijn spaken kwam. Dus uit veiligheidsoverwegingen en omdat ik binnenkort voor mijn baan veel meer onderweg ga zijn (en dus veel zal bellen overal en nergens) lijkt me dit echt ideaal!!

 38. Wow, dit is helemaal iets voor mij! Voor interviews en tegelijk meetikken, voor tijdens het hardlopen (altijd gedoe met snoertjes), voor tijdens de lange en koude reizen naar mijn werk en voor leuke podcasts terwijl ik klusjes in huis doe, zoals afwassen. Baal er altijd van als er weer een snoertje stuk is, wat regelmatig gebeurt omdat ik mijn oortjes zo vaak gebruik. Dit lijkt me ideaal! Zo handig en fijn. Tip voor een leuke podcast: serial (spannend, over een rechtszaak).

 39. Ik had de hoop eigenlijk op gegeven. Voor mij niet echt muziek, podcast, radio ect. Oordopjes kan ik maximaal een uurtje in hebben, ze gaan zoveel pijn doen. Een Koptelefoon is zo warm en niet handig. Op het werk speelt zich alleen maar een gtst serie af, zou fijn zijn als ik mijn hoofd met nuttige info kan vullen. Maar wie weet is dit de uitkomst…

 40. Tijdens het studeren, sporten, naar de universiteit fietsen en online vergaderen met projectgroepen voor goede doelen gaat mijn hoofd werkelijk alle kanten op. Daarom zou ik een goed stel oordopjes echt goed kunnen gebruiken zonder dat de kabeltjes zich in de raarste zeemansknopen wringen of ze uit mijn oren springen op de fiets.

 41. Dit lijkt me echt ideaal. Bij mij blijven oordopjes nooit in mijn oren zitten. Ze vallen uit of de draden blijven in mijn kleding hangen waardoor ze eruit vallen. Dit lijkt me ideaal. Zou ze vooral gebruiken om muziek te luisteren. Thuis en onderweg.

 42. Voor de winter periode heb ik vaak problemen met mijn haar. dit moet altijd in model zitten en met een bulky draadloze headset raakt alles in de war. Deze tiny cute earbuds lijken mij de beste oplossing om het haar probleem aan te pakken.

  Reizen zonder muziek en podcast is natuurlijk geen optie. Ook al luister ik nog niet veel podcast, maar een echte aanrader voor inspiratie is Gary Vaynerchuk. Verder is het altijd geweldig om een positief iemand te kennen en te volgen online en mijn keuze daarvoor is Yasmin Wilnis.

 43. Ik zou het gebruiken op school, want het is altijd een hele puzzel om ze knoopvrij uit m’n tas te halen en zo kan ik tijdens de les ook stiekem naar muziek luisteren als we zelfstandig en stil moeten werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *