About Aranka

“In één jaar tijd startte ik twee bedrijven. En nu is het tijd voor bedrijf 3”

 

Je doet alles volgens het boekje. Haalt je diploma’s, hebt een baan en alle vastigheid die de maatschappij van je verlangt. Maar je kan meer, veel meer. Onderweg heb jij je designerbag gevuld met unieke ervaringen en skills opgebouwd. Je bent een superhuman en het zou zonde zijn om jouw talent niet met de wereld te delen

“My job is a waste of my talent”

Handjes omhoog als jij je zo voelt na een dag werken.

Of je nu iets mist in je leven of totaal het roer wilt omgooien – hier moet je zijn! En gelukkig ben je hier, klaar voor die eerste stap naar een eigen bedrijf. Iets zegt me dat jij met je positieve mindset, unieke ervaringen en freaking goede ideeën je vanaf vandaag gaat storten op iets waar je al tijden van droomt.

Misschien ben jij..

  • Qua mindset helemaal klaar om iets voor jezelf te beginnen maar heb je nog geen idee wat en waar je moet beginnen.
  • Al begonnen en heb je een idee, naam, website of Instagram account en een idee wat in potentie een business kan worden.
  • Gemotiveerd om voor jezelf te beginnen, maar zie je nog te veel beren op de weg en heb je dat duwtje in de rug nodig.

Waar jij ook in jouw ondernemers journey staat, wat jij het liefst wilt, is dat het een succes wordt.

Je wilt een verschil maken en met jouw bedrijf niet alleen je eigen leven, maar ook dat van een ander positief beïnvloeden.

Je bent er klaar voor om dit avontuur aan te gaan en snel te groeien naar een bedrijf wat zo succesvol is dat je er misschien zelfs wel je baan voor op geeft.

Ik herken dit zo goed! Geloof mij, ik was jou 3 jaar geleden. En ik geloof er heilig in dat:

  • Als ik op de middelbare school tussen de opties ‘juffrouw worden’ en ‘communicatie studeren’, ondernemen had zien staan, ik nu 50 bedrijven had gehad (misschien dus maar goed dat dit niet zo was)
  • Jij de unieke skills en creativiteit hebt om een succesvol bedrijf te starten
  • Jij het verdient om te doen waar je van droomt, mag genieten van je succes en heel erg veel tijd mag besteden aan wat jou gelukkig maakt. Ik zal onderweg de ervaring delen en tools maken om jou zo goed mogelijk te helpen hierbij.
  • Wanneer ondernemende zielen bij elkaar komen the magic happens, en dat kattenfilmpjes en Friends herhalingen het medicijn zijn tegen een bad mood.

In conclusie: jij hebt de power om een geweldig bedrijf te starten.. en ik ben hier om je te helpen op de route naar succes.Aranka van der Voorden Aranka world Pretty AmbitiousHola! Ik ben Aranka van der Voorden en het starten van nieuwe merken en bedrijven is een lichte obsessie van mij. Deze obsessie voed ik door online ondernemers en bloggers te helpen om van hun talent en passie een succesvol bedrijf te maken.

Wat is mijn verhaal?

In 2013 werkte ik bij een start-up in Amsterdam. Dit geweldige avontuur wakkerde mijn ondernemers spirit aan. Ik werkte zo hard en boekte goede resultaten. Na 2 jaar dacht ik: dit kan ik ook voor mijzelf!

Ik zei mijn baan op, maar had geen idee voor een business. Dus ging ik toch maar weer voor een baas werken. Deze baan was van 9-5 en gaf mij veel vrije tijd om te sporten en na te denken over het starten van een bedrijf. Ik zag een mogelijkheid op de markt en schreef een businessplan voor een sportkleding lijn voor vrouwen: Jogha. Ik verkocht een deel van de aandelen aan investeerders en zei mijn baan op. Het opzetten van een kledinglijn duurde lang en was een enorm proces. In de tussentijd begon ik een Instagram account onder de naam Fitgirlcode. Mijn ervaring met community building kwam goed van pas; het Instagram account groeide ontzettend hard en adverteerders (waaronder Nike) toonde interesse. We werkten samen met Glamour, NSMBL, Cosmopolitan en wonnen de Viva400 award. Ik voelde dat dit meer was dan een marketing tool, dus startte ik nóg een bedrijf.

100.000 volgers

Fitgirlcode groeide naar meer dan honderdduizend volgers op Instagram en de blog groeide internationaal mee. Toen we in november 2014 eindelijk Jogha naar het publiek lanceerden, hadden we een bereik van 500.000 fitte vrouwen via media, bloggers en Fitgirlcode. De collectie was binnen no-time uitverkocht.

Business runnen

Het bouwen van een merk ging heel natuurlijk door mijn ervaring en skills.  Het runnen van een business heb ik moeten leren met vallen en opstaan. Ik besloot deze ervaringen te delen via mijn persoonlijke blog. Ik wilde laten zien dat het starten van mijn bedrijven geen (on)gelukje was en dat als je heel slim werkt, iedereen zijn of haar droomleven kan creëren.

Nu wil ik JOU helpen om een merk te bouwen en een bedrijf te starten. Door wekelijkse artikelen, online lessen, gratis webinars en een Facebook community heb ik al duizenden mensen bereikt met het gezamenlijke doel om de wereld iets mooier te maken en collectief gelukkig te zijn.

Ben jij er klaar voor om de stap te zetten van business dreamer naar business owner? Wil je wekelijkse tips en toegang tot mijn bibliotheek van tools die ik gebruikt heb om mijn business te bouwen? Meld je dan aan voor mijn email lijst via deze button.