Baby Room Tour

Inmiddels ben ik 39 weken zwanger en is het tijd voor de kleine man om te komen. Een van de leukste dingen als je zwanger bent is toch wel de babykamer inrichten. Ik ben zelf ook fan van Baby Room Tour video’s op Youtube. Omdat ik op mijn Instagram account veel vragen kreeg waar alles vandaan komt heb ik geprobeerd om de meeste dingen te benoemen in deze video!

Het ledikantje is de Stokke Sleepi. Hier hebben we voor gekozen omdat deze nog uitgebreid kan worden naar een peuterbed. De lijstjes aan de muur zijn van Desenio, met de kortingscodecode “Aranka” krijgen 25% korting t/m 13 maart. Ik heb ook veel vragen gekregen over de plant, dat is een Strelitzia Nicolai. Het dekentje is van Mies & Co en de olifant van Ikea. Ik heb ook veel vragen gekregen over het kleed, deze komt van Etsy uit Marokko. Mocht je zoiets willen zoek dan op Beni Ouarain kleed. De hoes voor het verkleedkussen is van Welovedeco.nl en met de kortingscode Aranka10 krijg je 10% korting op je bestelling de hele maand maart!

De echte life saver is onze nieuwe LG TwinWash wasmachine. Zo grappig hoe je ineens anders naar dingen in je huis gaat kijken als er een kleintje bij komt. Zo vind ik het nu mega belangrijk dat alles hygiënisch schoon en veilig is en kwam ik er achter dat veel in ons huis dat nog niet was. Wat vooral geweldig is aan dit apparaat is de stoomfunctie waarbij 99,9% van alle bacterie gedood worden. En omdat we in een oud huis wonen, het een heel stil apparaat is. 
In de slaapkamer hebben we gekozen voor een co-sleeper van Bednest. Omdat ik borstvoeding ga geven leek mij dit ideaal. Je kan het bedje huren of kopen, omdat je het bedje niet heel lang gebruikt is huren ook heel interessant. Wat ik heel erg fijn vind aan dit bedje is dat je het bedje veilig schuin kan zetten. Dit verhelpt en voorkomt reflux. Ik heb geen ervaring met reflux maar als ik de verhalen mag geloven is het niet best.
De glas in lood deuren hebben we ook laten plaatsen omdat we eigenlijk helemaal geen kamers hadden. Deze zijn gemaakt door Anyway Door en hebben we door Simon Maree laten plaatsen en dat was best een klusje. Maar we zijn heel erg tevreden, mocht je nog glas in lood deuren zoeken voor je loft, een aanrader!

Ik ben erg benieuwd wat jullie van onze babykamer vinden! Heb je nog tips, let me know. Spullen die voor jou heel erg handig of juist overbodig waren?

* Deze post en video is niet gesponsord, sommige dingen hebben we gekregen van familie en sommige van bedrijven maar ik heb niet betaald gekregen om iets te zeggen of aan te prijzen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *